RingUp Norrtull

Med mer än 25 års erfarenhet i den mobila branschen så har vi kunnandet för att erbjuda er rätt lösning.

RingUp Norrtull AB  ingår i telekomkedjan RingUp, en stark kedja av sammansvurna entreprenörer, som vuxit oss allt starkare sedan 1989. Vi drar nytta av vår strävan efter ett marknadsanpassat kunderbjudande. Vi drar nytta av varandras kompetens för att möjligheten att leverera rätt lösningar till våra kunder.

RingUp Norrtulls kunder består till största delen av det vi kallar små/medelstora företag. Vilka är då små/medelstora företag? Den vanligaste definitionen på små företag är de företag som har mellan 1-49 anställda. Medelstora är de företag som har mellan 50-249 anställda. Oavsett om du är ensam företagare eller om du driver ett bolag med 250 anställda eller mer så är du välkommen till oss.

RingUp Nortull erbjuder både små och medelstora företag kundanpassade enkla lösningar eller helhetslösningar. Vi tycker det är viktigast att företaget oavsett storlek får ”rätt lösning” än en komplex, ofta dyr, lösning som man kanske använder sig av hälften av funktionerna i. RingUp ser alltid till kundens behov och anpassar lösningen efter det.

RingUp Nortullls  huvudsortimentet består av operatörstjänster, mobila tjänster, mobila produkter samt egna IT-tjänster som kompletteras kontinuerligt med fler områden för att RingUp ska kunna leverera en helhet inom kommunikation. Hit hör fast och mobil telefoni, mobila bredbandstjänster, systemintegration, IT-produkter samt mobila IT-tjänster.

25 års erfarenhet

25 års erfarenhet

Vi har levererat kommunikationslösningar till företag i 25 år.

Sverigekarta

Lokal världsmästare

Vi finns på ca 50 orter i Sverige, från Ystad i söder till Luleå i norr.

100%

Alltid nöjda kunder

Vi satsar på långsiktiga relationer som skapar förtroende.

Kampanj